2.12.09

El senyor gerent té la tita petita

.
El senyor gerent, seguint amb la seva labor divulgativa entre la canalla d’avui en dia, ha de passar pel mal tràngol de fer servir aquesta mena de títols als seus posts per congregar i així poder documentar al populatxo i a d’altres fills de puta en edat tendre, sobre temes que de segur que son de la MIDA del seu interès.

En tot cas, i per reprendre el fil de la qüestió,....Sí, és així, la té petita. Perque...(moment de reflexió) ...companys, de què serveix mentir, desviar l’atenció, atribuir-se mèrits anatòmics que no són certs?. Per què vanagloriar-se de monstruositats mutants que fan fugir les femelles? D’ereccions amorcillades per la manca de reg sanguini? En definitiva, de decepcions de mig quilo?

Si en el sector de l’automòbil, els utilitaris petits han trobat el seu nínxol de mercat, el senyor gerent reclama un tracte igual en el mercat de les fèmines. Perquè, noies, lo petit, és lo més ben parit. Tendresa, repte, carinyo,.... sensacions úniques que només un nabo petit pot aconseguir.

Però és que a més, malgrat tenir-la nyaja, el que no farà mai el senyor gerent serà comprar-se un aparell extensor de rabos. Els han vist mai vostès? Foten una mica de por. Semblen una mini guillotina de butxaca (bé, de collonera).


El que de veritat fascina al senyor gerent és l’empenta empresarial provocada per les pretensions sobre la mida de la titola del ciutadà anònim. Empreses de tota mena i condició, (unes amb una pàtina pseudo-mèdica, altres ni es molesten en dignificar l’estafa) ofereixen mètodes, píndoles, bombes d’aire, extensors, pesos, ....Tot un inventari paranòic d’artilugis dedicats a la glòria extensora del RABO de l’home mancat d’autoestima (què deuen pensar les dones de nosaltres?).

El que reconforta al senyor gerent però (mentre es toca la tita) és que ell no és l’únic que ofereix al món un apèndix viril de talla L..., futeu una ràpida cerca al Google amb termes com penis, allargament, extensor, i similars i ho veureu, fills de puta.

A tot això, el senyor gerent es pregunta: i perquè no un extensor de cervells? Segur que a algun fill de puta d’aquests que n’estan tant del seu nabo, els hi faria una mica de falta. De fet, la natura és MOLT sabia (et dona d’aquí, i et treu d’allà).

Bé, estiguin bonets i no es toquin gaire les seves tites a poder ser.
D’on collons ha sortir aquesta imatge? del final
.

21 comentaris:

  1. BRAVO!!!

    Dempeus i aplaudiments entusiasmats.

    ResponElimina
  2. Em sento ofès. Els membres d'aquest col·lectiu preferim que s'ens digui "usuàris d'aparells genetic-excretors amb longitud reduïda", no tita-petites o pixacurts.

    ResponElimina
  3. Siusplau!!!...és de calaix que la mida no importa sinó la qualitat!!!...de la mateixa manera que atrau més una noia amb els pits grossos com uns melons a una amb els pits petits com unes mandarines?

    ResponElimina
  4. Déu va veure que hi havia homes amb 5 polzes, per això va crear les japoneses. Tot està en equilibri, sr. gerent.

    ResponElimina
  5. Potser la mida no importa, però ven més.

    ResponElimina
  6. Quan rebo un correu del senyor Penis elargement sempre em pregunto: com ho saben que la tinc petita?
    Algú se n'ha anat de la llengua?

    ResponElimina
  7. Jo ho diu la dita "Al pot petit hi ha el malparit"

    ResponElimina
  8. Vinga vinga senyors, que no hi ha per tant, que hi ha mides per tots els gustos, i s'ha de provar de tot!

    ResponElimina
  9. Sr. Josep,
    m'imagino que per la seva exitació i aclamacions, s'ha sentit identificat en el tema.

    Sr. Albhert,
    Té raó, les generalitzacions mai són equànims, sobretot amb les minories. I sobretot també, tenint en compte aquest petit poble irreductible de gals al que vostè pertany (perdò, de garrotxins) que lluiten contra els "xavas", i que de petits van caure a l'olla de la pòcima...

    Srta Nets de tal i tal,
    la primera part de la seva intervenció l'aplaudeixo, la segona, l'estic meditant, em posa entre espasa i paret vostè.

    Volgut Pollastre,
    té tota la raó. Llàstima que l'exotisme oriental quedi tant lluny.

    Sr. Llufa,
    que li ha sortit la vena comercial a vostè? doncs vull veure l'inventari.

    Sr. Anònim,
    quelcom no em quadra,... si algú se n'anat de la llengua, llavors no entenc com la té tant petita. Que no li creix en estat d'exitació, potser?

    Sr. Valero,
    ... i si llepa fort, la bona confitura també acaba sortint (ja m'enten, oi?)

    Srta. Tiquismiquis,
    Així m'agrada, un esperit emprenedor, sense manies. Segueixi així... Per cert, busco secretària pel tallaret de Sta. Coloma,... no l'interessaria pas a vostè?

    ResponElimina
  10. Sr. Gerent, vosté proposi les condicions a veure si m'interessa

    ResponElimina
  11. Senyor gerent tinc la sensació que ahir vaig veure el mateix documental de la 2 que vostè...

    ResponElimina
  12. Srta. Tiquismiquis,
    Jornades de 12 hores al dia. Evidentment sense conciliació familiar possible. Sous vuitcentistes. Sense dietes. I a disposició total del jefe. Això sí, per Nadal, un jamó Carmona i una barra d'El lobo que gran turron.

    Srta. Maria,
    Doncs deu de ser coincidència per que La 2 fa molt de temps que no la veig. Ara nomès estic pel porno o per pel.lis de tiros i polseguera.

    ResponElimina
  13. Els tios -o les ties- que diuen que l'immportant no és el tamany sinó com la fan servir, és perquè la tenen petita (i ho he pensat abans de llegir els comentaris anteriors). Coi, que una tita massa petita de seguida "dóna tot de si" i després vas fent vores per tot arreu.

    Ara bé, fer-la massa grossa també és cardat perquè en segons quines postures, sobretot la de missioner però amb les cames de la tia completament enrera, fa mal perquè "toca fondo".


    Josep, ara què haurem de pensar de tu si aplaudeixes el post?

    ResponElimina
  14. Ah ! doncs jo la tinc molt llarga...no se perque no ho hauria de dir....


    salut !

    ResponElimina
  15. No es preocupi Senyor Gerent. Faci's una bona palla, mirant de no esquitxar al veïnat, i veurà com es queda ben a gust!

    ResponElimina
  16. Sr. Gerent, no m'acava de convécer la seva oferta el lot nadalenc no m'encanta.
    Per que es pugui documentar : soutez_o_nejmensi.wmv

    ResponElimina
  17. Iaia,
    no l'acabo d'entendre. Perquè no em fa arribar una foto il·lustrativa del tema?

    Volgut Felí,
    que tingui set mides, no vol dir que hagi de sumar set vegades els 5 cm. de tita que té.

    Sr. Txisky,
    ho provarem al balcó doncs. Ara que amb el fred que fot, igual s'empetiteix més.

    Sr. Tiquismiquis,
    escolti, no sigui tiquismiquis.

    ResponElimina
  18. Pedonin, les "set mides" del missatge anterior, haurien de ser "set vides".

    ResponElimina
  19. no home no , no seré tant patetic de mentir a un blog, si l objectiu d aquets per al menys per mi es sincerar me completament....

    ResponElimina
  20. 1er) El felicito per la magnífica imatge amb que il·lustra el post, sr. gerent.

    2on) La amiga íntima de la nòvia d'un amic meu va tallar amb un paio pel seu micropenis. Així exactament m'ho van explicar a mi. El pitjor de tot, és que la noia és de cal Sauron, dels barris baixos de Mordor. Un drama.

    Respecte el tema, sols vull agrair viure a Aspanya, doncs em fa pujar l'autoestima quan per tot arreu diuen que la mitja espanyola està en uns 13 o 14 cm. Y a mi madre que me estará viendo.

    ResponElimina
  21. Pater,
    gràcies, si tant vostè com la resta de parroquians volen veure la resta d'imatge, hauran d'anar directament als títols de crèdit finals de la pel.li que linko més avall.

    D'altra bando, el manso aquest de Mordor, el que hauria de fer és no sortir als vespres a follar-se hobbits, així no tindria problemes de tita. Per cert, on es fotarà ara l'anell aquest individu?

    ResponElimina