21.1.15

El senyor gerent no dona xecs en blanc



Benvolguts odiosos,

Som collonuts !!!!! Som d'esquerres !!! Us salvarem !!!!!
PODEM !!!!
GUANYEM !!!!














Segur? Més aviat.... no la caguem!!!!!

El senyor gerent desconeix el grau d'ingenuïtat que tots vostès pateixen. No sap fins a quin punt vostès, volguts fills de puta -i malgrat la de merda que està caient en el panorama polític actual-, poden o volen confiar en organitzacions que encara no han demostrat res.

Organitzacions que tampoc aclareixen res i que s'emparen -la majoria- en la innocència virginal i en la bondat innata del seu projecte.

Doncs justament per això, no la caguis amb
el primer salvador que truqui a la porta.

Han de saber que el senyor gerent desconfia de tots aquests "nous salvadors" perquè no tenen cap mena d'actiu al seu favor. Experiència política? NO; al menys municipal? NO; currículum lluït com a gestors de la res publica? NO... Això sí, estiguin tranquils que tots ells són universitaris i han estudiat ciències polítiques...

Ja ho veuen... masses NO com per poder confiar amb uns moviments socio-populars, reconvertits en aparells partidistes que entren en una cursa electoral amb bones intencions, paraules maques, però sense cap mena d'objectivitat en les seves premisses programàtiques, i el que és pitjor, nebulosa total en els seus plans tàctics per poder aconseguir el que clamen als quatre vents.

Partits que han sortit del no res i que només tenen el valor que el  ressò mediàtic els ha donat. Partits liderats per gent jove sense cap mena d'experiència en la gestió dels interessos públics. Líders que ahir van dir que blanc, i avui diuen que negre,.... què diran demà?.

Per tot això, el senyor gerent no vol donar cap xec en blanc a aquests pactes que no són altra cosa que miratges polítics, la majoria dels quals, no és la primera vegada que el senyor gerent els ho diu, colla de babaus, és possible que no durin ni una sola legislatura degut a la diversitat d'interessos (la majoria de vegades contradictoris) que els enfronta, i que ara es maquillen en pro de la unitat de l'esquerra alternativa.

En definitiva, el senyor gerent vol tenir clar a qui vota. Si us plau: fets..., rigor..., serietat,...

Es cert, fills de puta, que hi ha poc on triar, doncs uns per verges i altres per ser més  putes que les gallines, fan que l'elecció sigui difícil. La única cosa clara és que el centre-dreta, sigui d'on sigui i malgrat la seva experiència i precisament per la seva trajectòria, fa i seguirà fent pudor.

En tot cas queden uns quants mesos -entre municipals i catalanes-, per treure'n l'entrellat de tot plegat. Meditin, malparits, meditin... no es deixin embriagar pels discursos fuls i recordin que les paraules se les emporta el vent.
Si ets un babau, no votis !!


Estiguin bonets i, per cert, tinguin un bon refotut any 2015.



4 comentaris:

  1. Ara toca rakhar dels de la cueta, oi?

    ResponElimina
  2. Només cal comparar el programa de les europees amb el que proposen ara, anys llum d'aquell. Per molta cueta que porti, un patriota és un idiota.

    Txisky

    ResponElimina
  3. Anem bé si aquesta colla de fillsdeputa han d'arreglar el tinglado que tenen muntat els altres galifardeus.
    A aquest pas no tornaré ni de visita, hostia puta !

    Dr. Muerte

    ResponElimina