22.8.14

El senyor gerent té tremolors

Benvolguts i mai prou odiats lectors,

No sé vostès però d'un temps ençà el senyor gerent nota com els genolls li xerriquen, els turmells li cruixeixen i com l'entrecuix necessita dosis de "3en1" més habitualment de lu normal.

Segurament vostès creuen que aquest patètic quadre clínic té alguna explicació mèdica relacionada amb l'edat, la demència o el reumatisme, però no,... no siguin tant fills de puta.

El que passa és que el senyor gerent, sempre a la recerca de nous estímuls musicals, visuals i anals, fa unes setmanes va trobar-se això a la Ret:

Vegin, vegin...



Bé... ara que ja han acabat, facin el favor de seure i de posar les seves parts nobles en remull. Entenen ara la malaltia del senyor gerent? Són capaços de diagnosticar amb èxit? Encara no? Collons, quins entesos de merda que són tots vostès... Potser això els ajudarà:




Mmmm.... Tenen ja un veredicte? Potser s'aclariran si els dic també que aquesta tremolor i ansietat va acompanyada d'una simptomatologia ben estranya:

1/ picor a l'entrecuix:



2/ molesties tèxtils




El senyor gerent no sap si amb l'omeprazol li passaran els tremolors o si s'haurà de fotre uns quants kilos de fibra per cagar fi i buidar el sac de merda. En fi... la vida és dura (heavy) i el senyor gerent té els medicaments oportuns:

En forma de xarop...


i en forma de supositori...



Doncs res més... estiguin bonets i quan tinguin acumulació de basshardcoretrancemegamixchilipum... escoltin als clàssics i veuran que...ahhhh....oli en un llum.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada