22.2.11

El senyor gerent no sap trobar gaires diferències

Amb la que està caient pels països moros, segurament aquest proper Nadal cap de vostès, volguts fills del ram de l'odi, no els hi passaran el reis mags per casa. O l'hauran dinyat en alguna revolta urbana, o estaran fumant-se la mirra en algun reducte penitenciari enmig del sorral saharià, o, en cas que el bàndol de SSMM resultés guanyador en les revoltes, estaran emmerdats en lluites fratricides per minses quotes de poder governamental. No, no... aquest Nadal no esperin als Reis Mags.

En tot cas, i davant tota la onada audiovisual  propagada pels diversos conflictes en aquest racó d'Àfrica (a una hora, hora i mitja de vol, des de BCN, Alguaire o Girona, recordin) el senyor gerent els proposa un altre passatemps. El ja clàssic "Trobin les diferències, cabrons".

Així, a la vista d'un grapat de fotos pillades del gugle a voleiu, uns, titularien (de fet titulen) el que està passant als països moros com "Un vent de llibertat recorre l'Àfrica del Nord i el Pròxim Orient" o "El poble lluita legítimament per la seva llibertat" o "La gent surt al carrer per diu prou a la tirania". I ens foten imatges tals com aquestes.













Però si fotem el mateix exercici a... posem una hora de vol de distància  (recordin, només a una hora), i agafem fotos amb un contingut similar, és a dir: corredisses, pots de fum, pancartes al carrer, destrucció/negació d'icones institucionals,... que ens trobem?

Doncs que altres titulen (de fet han titulat històricament i titularan en el futur imperfecte) el que fa anys que passa a les nacionalitats ofegades dintre d'Espanya com a "Terrorisme de baix perfil", "com a Moviment sectari faxista i violent", com a  "Violencia urbana injustificada" o com a "Separatisme és terrorisme"

 

El senyor gerent compara les de dalt amb les de baix, i veu el mateix... gent que corre davant o darrere la policia, gent que protesta contra un status quo que l'encorseta i els pressiona,... en definitiva, gent que reclama la seva identitat com a poble reconegut i sobirà. I vostès? Hi veuen alguna diferència?

Estiguin bonets.

13 comentaris:

  1. Molt bo.

    Si senyor!

    La única diferencia, com ve diu vostè es de la distancia on passen els fets i el color de pell...a les fotos de a dalt son un pel més fosquets els "manis".

    Això es com el tema dels "Toros". A Canaries els tenen prohibits i ningú va dir res...els prohibim nosaltres i es monta un cristu que en parlen 2 mesos seguits....

    ResponElimina
  2. Els policies d'aquí tenen la porra més llarga?

    ResponElimina
  3. Ja tinc la diferència! els d'aquí fa més temps que ens queixem!

    ResponElimina
  4. Miri la diferència és que allí canvien les coses o la palmen, aquí en canvi hi ha un equilibri entre el demanar i el passar dels que demanen i tots contents i cap a casa, i ja poden explicar als nets que ells també van còrrer davant els grissos (uis, els blaus)...

    ResponElimina
  5. Ja ho diuen que la diferència entre terrorista i defensor de la pàtria i la llibertat només està en la classificació que se li dóna d'un bàndol o de l'altre. I pel centre de per aquí això ho practiquen amb molt d'art, que hi estan molt acostumats. Cosa dels anys.

    ResponElimina
  6. La diferència és que aquí no tenim ni puto petroli ni puto gas natural ni puto res que justifiqui que vinguin aliats occidentals que fomentin la revolta... com a molt ens deixen fer una rave!

    ResponElimina
  7. Tampoc cal anar als mitjans de desinformació: Per certa gent autoanomenada "llibertària", la primera és una revolta del poble que cal aplaudir a tot arreu, la segona una tonteria de "nazionalistas" que cal erradicar "perquè no lluita per les llibertats del poble".

    ResponElimina
  8. la diferència serà quantitativa...ací serà cosa de "4 radicals" i allà de "tot un poble" que demana la llibertat. Poca cosa més podem trobar...

    ResponElimina
  9. La diferència és que nosaltres anem a la mani, sí, una estoneta, que a les 14 tenim taula reservada a la barceloneta per fer la paella.

    En canvi els altres no tenen res més a fotre que estar tocant els collons fins que el mubarak de torn surti en helicòpter.

    ResponElimina
  10. Sr. Gerent, vostè sap encendre'm l'"òdit" que porto a dins. Ara mateix m'estic cagant en la puta de tothom; fotem pena nosaltres, no tenim pebrots ni empenta.

    ResponElimina
  11. Em quedo amb un max-mix entre Sergi i Llesca. Nosaltres MAI faríem un merder de dies i dies, no fos cas que ens perdessim el partit del barça o es posés a ploure. Falten collons i ganes de parar totes les màquines i fotre un merder al més pur estil moro.

    ResponElimina
  12. El tracte informatiu, és evident, és molt diferent. D'altra banda, també, per desgràcia, és cert el que diu el Dr Muerte. Que potser hem de caure en una situació tan dolenta com la seva per a reaccionar?

    ResponElimina
  13. Senyor Gerent, no faci demagògia barata: des d'Alguaire no s'arriba a Àfrica! Des d'aquell collons d'aeroport només es pot anar amb tartrana fins a Bellpuig (i gràcies).

    ResponElimina