15.9.09

El senyor gerent també parla catalinglish



Aquest matí, el senyor gerent estava repassant les comandes quant ha sonat un telèfon al despatx.
Distret, se l'ha penjat a l'orella i s'ha trobat com un junior executive saler manager d'alguna d'aquestes consultories que proposen moltes coses i n'encerten ben poques, el trucava des de London preguntant something about the items in the brochure...

No sé vosaltres, però el senyor gerent, que és una gran eminència per certes coses, no ho és pas tant pel tema spoken english...sobretot, així, agafat en fred. Per dir-ho clar i ras, no parla anglès sino catalinglish

Així les coses, el nostre senyor gerent anava passant del Yes, yes, we can cap al wait a few minutes amb phone again later fins a extingir la conversa.

Però aquesta tarda, després de la becaineta, el senyor gerent s'ha questionat el seu nivell d'anglès i s'ha preguntat quin ha estat el seu curriculum al respecte.

De fet, ha arribat a aquestes conclusions:

Formació reglada: 30 % (bàsicament, aprenentatge de gramàtica i normativa variada)
- de petit, academia infantil cantant tot lo puto dia el jingle bells (toqueu les campanes, podrits) i rudolph the red nose rainder (algo així com: caçeu el fill de puta del nas roig)
- de més grandet, a l'escola oficial d'idiomes on t'havies de fotre d'hòsties per entrar a fer un puto curs intensiu de 20 dies.

Formació no reglada: 20% (basicament, coneixement de vocabulari i locucions vàries)
- de sentir cançons, (uan, tu, tri, beee bap boluba,,,jis mai beibi...bi bap boluba...)
- de jugar a jocs de PC que no tenen la futuda versió en espanyol (Patton, Loom, Monkey Island i altres mandangues)
- d'internet i l'accés a tantes i tantes pàgines...
- de les pel.lis VHS en dual, pels que teníen la sort de tenir un video en estereo

Formació alternativa (és a dir, espavila't com puguis) 50 % i subiendo...
- dels programes pirates descarregats que peten una vegada i una altra i una altra,....
- dels craks pels programes pirates,
- de les instruccions per descrackejar el programa, amb el crack i que tot funcioni (j ja portem 3 formatejades de disc dur)
- dels drivers i codecs i altres merdes que nomès fan que petar l'ordinador cada 3 mesos i per tant, tornar-lo a formatejar.
- de totes les aplicacions online i web social (que n'hi diuen) que abans no està traduïda a llengues més nostrades, passen uns quants dies, mesos, anys...
- i finalment el millor mestre de tots, la font més seguida i la que més vocabulari ens deixa: les pelis de xones follant per tot arreu i follant-ho tot, de cap per amunt o de cap per avall, en sec o en mullat, de color blanc o de color negre... En fi, tota una escola...amb el seu corresponent "bocabulvari".

En tot cas, si demà torna a trucar el puto crack de London demanant info d'algun tema, el senyor gerent, ben cofoi, li podrà dir: Suck my dick, asshole

Estiguin bonets, i possin-se la flaçada.


P.D. Mentre estava pixocagant aquesta tarda, el senyor gerent també pensava, amb certa enveja, amb els cabrons que podien fer els seus pinitus en anglès, frances, o el que fos, durant l'estiu, ja fos lligant amb guirigais a la platja o anant de viatge pagat pels papes allende los mares. Putos cabrons...i jo amb el jingle bells dels nassos...

3 comentaris:

  1. Ja fa temps que tinc al cap el muntar una acadèmia d'anglès basada en el porno americà. L'ompliria segur, que la gent és molt receptiva.

    Digui-li al Sr. Gerent, ell que en sap de negocis, que potser podria ajudar-me en aquesta nova empresa.

    ResponElimina
  2. No es pensi, que el pornhollywood és un món molt exigent on la pronunciació és molt important. Totes les actrius 'panyoles que triomfen als EEUU han practicat a consnciència la o oberta.

    ResponElimina
  3. *Pater, sempre i quant ens presenti un pla de negoci consistent, compti amb la sapiència empresarial del senyor gerent.
    De fet, i per anar fent boca, ens podriem imaginar el COS docent de l'academia.

    * Senyor Modgi, es refereix a la o amb un canuto?, a la o d'Obama? o a la o de "tinc la boca plena"?

    ResponElimina